Praha.cz

 
Business zprávy
K volbě správné střední školy pomáhá dostatek informací
Středa, 11. únor 2015 12:19
Škola SSŠVT

Pokud vybíráte střední školu a nevíte, jak na to, kdy s výběrem začít a jaké máte možnosti, je postup jednoduchý. Podle ředitele Soukromé střední školy výpočetní techniky na pražském Proseku Martina Vodičky je důležité spojit požadavky dítěte i zkušenosti rodičů.

Celý článek...
 
Je konopí tajemstvím čisté pleti bez akné?
Čtvrtek, 05. únor 2015 16:10
Konopné výrobky

Značka Carun spustila řadu s nezvyklými ingrediencemi, které slibují zmírnit nedostatky pleti. Produkty obsahují konopí seté, které má protizánětlivé účinky. Konopí má jednu z nejvyšších úrovní antioxidantů rostlinného oleje.

Celý článek...
 
V Praze představili novinku, jak se zbavit slovanských stehen
Čtvrtek, 29. leden 2015 14:20
Mediestetik

Často chceme zhubnout po tom, co jsme v zimě nějaká kila nabrali, ale vlastně vůbec netušíme, co s vlastními genetickými predispozicemi. Klinika Mediestetik ale nyní představila novou metodu, využívanou ve světě, a sice kryolipolýzu stehen, ale i dalších problematických partií, které jsou typické pro slovanské národy.

Celý článek...
 
Máte obavy z údržby teras a plotů ze dřeva? WoodPlastic® nevadí ani mráz
Pondělí, 26. leden 2015 13:30
Woodplastic

Pořádná zima v letošním roce stále jen klepe na dveře, a tak se dokonce naskýtají okamžiky, kdy můžeme s rodinou nebo přáteli posedět na terase před domem a radovat se ze slunečních paprsků. Po celém světě začínají být čím dál populárnější tzv. kompozitní terasy, které kromě dřevěné složky obsahují i složku plastovou. Díky tomu jsou kompozitní terasy od výrobce WPC – WOODPLASTIC a.s. odolnější vůči klimatickým i dalším vnějším vlivům, trvanlivější, bezpečnější a téměř bezúdržbové vzhledem ke klasickým terasám dřevěným.

Celý článek...
 
Coolhousing, důvěryhodný operátor
Čtvrtek, 15. leden 2015 14:42
FENIX_Coolhousing

Sdružení NIX.CZ, provozovatel neutrálního propojovacího uzlu pro Českou republiku, dnes oznámilo přijetí nového člena bezpečnostního projektu FENIX. Již devátým subjektem se stala společnost COOLHOUSING, která provozuje vlastní datové centrum na Vinohradské třídě. Zařadila se tak mezi významné subjekty jako jsou ACTIVE 24, Casablanca INT, CESNET, CZ.NIC, ČD – Telematika, Dial Telecom, Seznam.cz a O2 Czech Republic, které dokážou provozovat důvěryhodný a bezpečný internet.

Celý článek...
 
Zlíňáci se dočkali netypické Konopné lékárny
Čtvrtek, 15. leden 2015 14:22
Konopná lékárna

Na kožní problémy či neduhy pohybového aparátu mohou s trochou nadsázky obyvatelé Zlína zapomenout. Pomohou jim totiž odborníci v nově otevřené Konopné lékárně. Ta je úzce specializovaná právě na produkty z léčivého konopí. Lékárnu lidé najdou na ulici Bartošova.

Celý článek...
 


Strana 13 z 21